Paşi spre fericire…


Mai întâi, trebuie să-ţi pese de ea… şi ce mă rog poate fi atât de greu?… trebuie doar să o alinţi, să asculţi şi nevoile ei… da, poate că este surprinzător pentru tine dar şi ea le are pe ale ei… şi cel mai greu îţi va fi atunci când trebuie să pui aceste nevoi ale ei… înaintea ta…

Pasi spre fericire..În al doilea rând, trebuie să acorzi atenţie la tot ce este în jur… mai ales la tot ceea ce înseamnă, tu şi ea… ascultă, priveşte, pune întrebări… Fii atent la fiecare mişcare pe care ea o face, la fiecare pâlpâire din ochii ei, de fiecare dată când respiraţia ei se schimbă… toate acestea înseamnă ceva… aşa că fii atent…
În al treilea rând, fii încrezător şi… fii puternic, dar… nu o strivi cu personalitatea ta…
În al patrulea rând, recunoaşte… că ai greşit… Nu-ţi fie teamă să îi spui  că îţi pare rău. Nu fi arogant şi nu te supraestima… depune eforturi pentru a găsi echilibrul… Este foarte important să ai grija de ea… şi este suficient câteodată să îi spui doar… Bună, iubirea mea!…
Dar… mai întâi de toate, arată-i că-ţi pasă de ea….
Cu dragoste, Lilium

Un gând despre „Paşi spre fericire…

 1. Niciodatã nu ti-a plãcut sã te trezesti devreme, asa cã încerc sã nu îti deranjez somnul nici în aceastã dimineatã. Zâmbesti în somn si nu-mi pot abtine nici eu un zâmbet, privindu-te. Esti atât de frumoasã când dormi… Oare ce visezi, de îti face atâta plãcere?

  Îti deschizi încet ochii si te uiti la mine, iar o usoarã roseatã ti se rãspândeste în obraji, în timp ce gânduri îti strãfulgerã mintea. Realizezi cã visul a fost intens si cã esti udã. „Oare am vorbit în somn? Sau poate am gemut?”, te întrebi si încerci sã afli rãspunsul privindu-mã întrebãtor. Rânjetul de pe fata mea îti adânceste bãnuielile…

  „Ai dormit bine?”, te întreb, aplecându-mã spre tine. „Te-am visat”, îmi rãspunzi, iar vocea ta are ceva din emotiile unei scolãrite ce tocmai a fost pentru prima oarã surprinsã de pãrinti cu iubitul ei.

  Îti scoti un brat de sub plapumã si te întorci spre mine, asteptând un sãrut. Mã aplec si eu spre tine, moment în care observ umãrul tãu gol si constat cã esti goalã sub plapuma ce alunecã suficient de mult în jos cât sã-ti dezgoleascã un sân. Privirea mi-a coborât spre sfârcul rozaliu, exact acolo unde te si asteptai sã mã uit. Vrei sã simti cã te doresc mai mult decât am dorit vreodatã o femeie. Vrei sã simti cã am nevoie de tine, sã te fac a mea. Fãrã întrebãri, fãrã ezitãri. Îti doresti sã-ti umplu universul tãu si sã-l fac al meu. Si, privind umflãtura din pantalonii mei, constati cã poti conta pe mine sã îndeplinesc aceastã sarcinã…..

  „Dã-mi mâna”, îmi spui, întinzând mâna spre mine. Îmi ridic privirea de pe sânul tãu si îti întind o mânã, pe care mi-o tragi sub plapumã si mi-o asezi pe sânul stâng. Îti simt sfârcul cum începe sã se ridice spre palma mea, pulsând în ritmul inimii. Îti masez încet sânul si simt cum sfârcul ti se întãreste între degetele mele.

  Te întinzi înapoi pe pernã, cu ochii atintiti asupra mea. Îmi urmãresti privirea atintitã asupra formelor tale ce se disting vag de sub plapumã, urmãrind miscãrile mâinii mele pe sub plapumã. Te amuzã privirea mea de copil într-un magazin de dulciuri, care tocmai a primit permisiunea de a gusta orice pofteste. Impactul pe care îl ai asupra mea, reactiile pe care simti si vezi cã le stârneste trupul tãu în mine, te fac sã mã doresti si mai mult. Te privesc, ca si cum as cere permisiunea de a merge mai departe, si vãd cum îti închizi ochii, lãsând aceastã optiune la alegerea mea.

  Într-o fractiune de secundã îmi strecor si cealaltã mânã sub plapumã, pe abdomenul tãu, apoi încep sã cobor pe coapsã, cãutând si urmãrind fiecare curburã a trupului tãu, pânã jos pe piciorul tãu. Un geamãt scurt îti rãzbate dintre buzele întredeschise, semnalizând anticiparea, de-ndatã ce degetele mele încep sã urce între picioarele tale spre coapse, si te întorci pe spate, asteptând dornicã ceea ce stiai cã va urma.

  Dorinta îti este imposibil de ascuns – si nici nu vrei. Apropierea mângâierii de vagin te face sã te umezesti si mai mult, stropi mici deja picurã din tine. Atingerea finã de-alungul labiilor umflate de excitatie îti smulge scurte gemete de plãcere si îti desfaci picioarele, invitând dezmierdãrile mele în cele mai intime locuri. Dar încã te tachinez, plimbându-mi un deget în jurul labiilor, atingând în treacãt zona clitorisului si coborând din nou spre fese. Te uiti la mine si-mi soptesti numele… e o rugãminte de a te avea, de a te face a mea.

  Apoi, brusc, fãrã niciun avertisment, îti cuprind întregul sex în palmã, ferm, ca si cum as vrea sã-l posed chiar acum. Îmi strecor un deget între labiile tale, umezindu-l, si apoi încep sã desenez cercuri si opturi, de la clitoris pânã la intrarea în vagin si înapoi. Scoti un tipãt de plãcere, capul îti cade pe pernã si te cambrezi, împingându-ti coapsele spre mine, dorind sã mã simti cât mai mult, cât mai bine.

  „Uitã-te la mine!”, îti spun încet, dar ferm. Îti întorci capul spre mine si deschizi ochii. Te privesc direct în ochi, urmãrind fiecare reactie a ta, în timp ce cu un deget continui sã te penetrez, iar cu degetul mare sã-ti masez clitorisul. Si fiecare trecere a degetului peste clitoris te aduce mai aproape de orgasm.

  Închizi din nou ochii, dar îti cer sã-i deschizi, sã-mi sustii privirea. Mirarea face loc extazului tot mai intens, încerci sã-mi faci pe plac, dar îti e greu. Nici nu-ti vine sã crezi cã mã uit în ochii tãi, cã vreau sã vãd ce se petrece în sufletul tãu când ajungi la orgasm. Intensitatea acestei intimitãti este ceva ce nu ai mai trãit vreodatã, respiratia îti este tot mai grea si simti cum te apropii cu pasi rapizi de orgasm.

  Nici nu mai respiri si întregul trup îti e zguduit de un orgasm intens. Vaginul ti se strânge în jurul degetului meu si un foc lichid mi se scurge în palmã, în timp ce în continuare te uiti în ochii mei. Privirea ti-a devenit mai strãlucitoare si se citeste satisfactia profundã pe care o trãiesti.

  „Vino încoace si sãrutã-mã!”, îmi ceri hotãrâtã. Mã strecor în pat lângã tine si îti dau la o parte câteva fire rebele de pãr de pe fatã. Si te sãrut. Pasional. Cu furie. Limbile noastre danseazã un dans frenetic si te gândesti: „Nu e fantastic cã mi-a oferit un orgasm încã înainte de a mã sãruta?”

  Niciodatã nu am dorit pe cineva cât te doresc pe tine. Iar pofta ta pare cel putin la fel de mare, cãci ai început sã tragi de hainele mele. Nasturii care nu se desfac suficient de repede sunt rupti si îi aud cum cad pe podea. Avem în continuare plapuma si pantalonii mei între noi, dar chiar si asa îmi simti bãrbãtia cum tânjeste dupã tine si nu mai am rãbdare, vreau sã te simt goalã lipitã de mine. Sã fiu în tine. Sã fii a mea….

  Dar trebuie sã mã stãpânesc putin. E prima noastrã dimineatã împreunã si vreau sã dureze. Asa cã mã rostogolesc de pe tine pe partea cealaltã a patului si te trag dupã mine. Plapuma cade de tot de pe tine si în sfârsit te vãd în toatã splendoarea. Esti într-adevãr goalã si privirea mea flãmândã se plimbã de sus în jos si înapoi pe tot trupul tãu perfect. Apoi coboarã din nou între picioarele tale, la vaginul tãu fierbinte si strãlucitor de la orgasmul recent. Iar imaginea ta îmi face penisul sã pulseze nerãbdãtor…

  Te apleci peste mine si începi sã-mi desfaci fermoarul la pantaloni. Te urmãresc cu privirea, în timp ce îmi dai jos pantalonii si boxerii, eliberându-mi penisul. În sfârsit liber, se ridicã în fata ta si te apleci sã-l lingi. Începând de la bazã, îl lingi pânã la vârf, cu miscãri lungi, umezindu-l de tot. Apoi îmi prinzi capul între buze si începi sã cobori si sã urci de-alungul meu, înnebunindu-mã. Îmi simti reactiile si începi sã te exciti si tu din nou.

  Îti simt entuziasmul si îmi întind o mânã spre fundul tãu, cu intentia de a te trage spre mine. Îti depãrtezi genunchii si, întorcându-te cu fundul spre mine, îti petreci un picior peste capul meu si te asezi cu pubisul direct pe gura mea. Te prind de fese si te trag mai aproape, iar limba mea începe un joc nebun în jurul clitorisului tãu, în timp ce tu continui sã mã faci sã-mi pierd mintile de plãcerea ce mi-o provoacã buzele si limba ta pe penisul meu.

  Îmi strecor din nou un deget în vaginul tãu, acompaniind miscãrile limbii din jurul clitorisului cu miscãri de du-te/vino si circulare ale degetului în vagin. Gemetele tale, înfundate de penisul meu în gura ta, îmi dau fiori. Grãbesc ritmul, la fel o faci si tu, si amândoi simtim cã nu mai rezistãm. Dar nu vreau sã termin asa, acum…

  „Te vreau, iubire! Vreau sã fii femeia mea!”, reusesc cu greu sã scâncesc printre gemete. Te opresti si te întorci cu fata spre mine, încãlecându-mã. Te ridici încet, pânã când ajungi exact unde vrei sã mã ai, si te lasi încet peste penisul meu. Intrând putin câte putin, te umplu centimetru cu centimetru. Când am intrat complet, te opresti pentru un moment. Si cred cã, asa cum o femeie nu va întelege niciodatã cum e sã-ti fie penisul îmbrãtisat de un vagin fierbinte, tot asa nu voi întelege nici eu vreodatã cum si ce simte o femeie când bãrbatul ei îi umple, îi completeazã vaginul. Sunt practic amortit, nu mai simt nimic altceva decât dulcea arsurã în jurul penisului, strângerea plãcutã pe care mi-as dori sã o pot prelungi pentru totdeauna. Esti ca un drog pentru mine, iar efectul acestuia asupra mea este dincolo de orice descriere.

  Încep sã-ti dezmierd fesele, iar aceastã atingere parcã te trezeste din transã, cãci începi sã te misti în sus si în jos de-alungul penisului meu. Mã ridic si te sãrut, limbile noastre se întâlnesc din nou în jocul dragostei. Continuând sã mã cãlãresti, respiratia ne devine tot mai gâfâitã, iar sãrutãrile ni se transformã în muscãturi si lingeri reciproce.

  „Înfãsoarã-ti picioarele în jurul meu”, îti spun, si te conformezi imediat. Îmi împing picioarele peste marginea patului, te strâng de talie si mã ridic în picioare.

  „Unde mergem?”, mã întrebi, iar vocea îti trãdeazã o micã dozã de panicã. „Vei vedea”, îti rãspund cu un zâmbet. „Ai încredere în mine?”

  Dai usor din cap cã „da” si mã prinzi cu bratele împrejurul gâtului, iar eu fac un prim pas. Miscarea, combinatã cu propria ta greutate, te face sã te înfigi mai adânc în penis si gemi surprinsã de adâncimea la care am ajuns. Apoi încã un pas. Si încã unul. Fiecare pas mã împinge din nou adânc, acolo unde nimeni nu mai ajunsese pânã acum, si îti trimite curenti de-alungul coloanei vertebrale, scotându-ti câte un geamãt la fiecare miscare.

  Am ajuns la usa care dã spre terasã si mã întind spre clantã. „Nu putem iesi afarã!”, te panichezi. „E ora 9. Ne vede lumea!!”

  Îti opresc avalansa de cuvinte cu un sãrut apãsat si, fãrã a mã lãsa convins în vreun fel de temerile tale, deschid usa si ies afarã pe terasã. Suntem la ultimul etaj, iar furnicarul de jos, din stradã, nu are sanse sã ne vadã. Doar vreun vecin de la blocurile din jur, dacã s-ar uita spre etajul nostru, ar putea vedea doi nebunateci, goi puscã în orele diminetii.

  Te asez usor pe unul dintre sezlonguri. În continuare ai picioarele încrucisate în jurul meu, iar eu îmi eliberez strânsoarea din jurul taliei tale si încep sã te penetrez din nou, la început mai încet, apoi tot mai tare, tot mai repede. Mâna mea dreaptã alunecã spre clitorisul tãu si încep sã-l masez în ritmul penetrãrilor.

  Pe mãsurã ce gemetele noastre devin tot mai puternice si trupurile noastre strãlucesc de transpiratie, lumea din jurul nostru dispare. Nu îti mai pasã de vecini. Nu mai conteazã cã suntem goi si facem sex sub cerul liber, în lumina zilei. Tot ce mai conteazã suntem noi doi. Si pasiunea noastrã. Si orgasmele noastre.

  Un tsunami te cuprinde, te învãluie si te face sã pierzi orice contact cu lumea realã. Orgasmul ne elibereazã pe amândoi, cãci si eu explodez în interiorul tãu, spasme incontrolabile mã zdruncinã si mã fac sã mã împing mai mult, mai tare în interiorul tãu, în timp ce contractiile vaginului tãu mã fac cel mai fericit bãrbat din lume.

  Gemetele noastre cred cã s-au auzit în tot cartierul. Si ce dacã? Dã-i naibii de vecini!!! Încet ne recãpãtãm suflul si linistea. Mã aplec peste tine, îti cuprind fata în palmele mele, te sãrut tandru si îti soptesc: „Esti atât de frumoasã!”

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.